Tak & Fasad

Ett skyddande och tilltalande yttre

LiLu Bygg erbjuder en rad tjänster inom bygg och snickerier för både privatpersoner och företag och ett av dessa områden är tak och fasad.

När ni ska bygga nytt eller renovera så kan vi bistå med vår expertis och se till att ni får en exteriör som både är visuellt tilltalande och som skyddar ditt hus eller byggnad. Båda dessa syften är viktiga och vi ser till att det estetiska är lika väl genomfört som det praktiska, så att ni får ett resultat ni är nöjda med och som håller länge.

Vare sig det handlar om någon mindre renovering där man byter ut vissa utsatta delar eller om det handlar om att byta ut något helt och hållet, så är det en god investering att ta hand om tak och fasad på sitt hus.

Vi jobbar kring Borås och Göteborg

Den kunskap och erfarenhet som vi har gör oss trygga i vårt arbete och med det vi erbjuder, men vi är också måna om att ni som kund ska känna er trygga med att anlita oss. Vad det än gäller för byggprojekt så tveka inte att höra av er för både frågor och offert, så ska vi göra allt för att hjälpa er på bästa sätt.

Bilderna visar några exempel på tidigare projekt och ni kan gärna klicka vidare bland våra tjänster för att läsa mer och se fler bilder inom de olika områdena så som till exempel badrum, snickeri, dörrar, stenläggning och mycket mer.

Vi finns i Hindås och tar oss an uppdrag i hela Borås- och Göteborgsområdet.