Fönster & dörrar

Renovering och nybygge

När ni ska byta eller sätta in fönster och dörrar så är även det ett område vi har redskap för och kunskap om. Vi vet vad som krävs och förväntas genom hela processen från hantering av produkt och material till färdig installation.

När man gör kostsamma investeringar är det viktigt att man känner sig trygg med sina hantverkare och det är vi måna om att ni ska göra när ni anlitar oss på LiLu Bygg.

Vi har mycket erfarenhet av både renovering och nybygge och att installera fönster och dörrar är något vi ofta gör. Firman utgår från Hindås mitt emellan Borås och Göteborg och därför jobbar vi också i hela det området med omnejd.

Fönster, dörrar och dörrar med fönster

Det finns så många olika utföranden på fönster och dörrar och så väl dörrar med fönster. Det finns mycket inspiration att tillgå men det gör det inte alltid lättare att veta vad man ska välja.

Vi finns till hands om ni vill rådfråga oss innan ni bestämmer er för vad som är bäst för just er. När det är dags för att sätta in er nya dörr eller nya fönster så är vi både effektiva och noggranna. Det är viktigt för oss att ni känner er nöjda och väl bemötta från första kontakt till färdigställt arbete.

Vi värnar om alla våra kunder och strävar efter att skapa långsiktiga relationer så att vår firma blir ett självklart val för er även till nästa byggprojekt.