Badrum & Kök

Husets hjärta finns i köket

Man brukar säga att köket är husets hjärta och även om man kan vara överens om det, så finns det många möjligheter på olika färg, form, utföranden och smarta lösningar.

Förutom inomhuskök så är det populärt att satsa på ett utomhuskök om man har plats och möjlighet och det är också något vi har kunskap till att bygga. En portabel grill i all ära, men ett riktigt utomhuskök blir en härlig plats och som ett extra rum att umgås med nära och kära.

Vad ni än önskar för kök, inomhus eller utomhus och något enkelt eller extravagant, så ser vi fram emot att göra verklighet av er vision.

Badrum i olika stilar

Även om kök och badrum är två olika slags rum så har de många gemensamma saker och därför har vi samlat de under samma kategori. Våtrum ska bara låtas byggas och renoveras av auktoriserade våtrumsanläggare och det är vi, så ni kan vara säkra på att jobbet blir genomfört utefter alla säkerhetskrav.

Precis som kök går det att göra badrum väldigt enkla eller med extra finesser och förutom att det är ett praktiskt rum så är det också en plats som många känner är en slags oas och en plats för avkoppling. Kontakta oss på LiLu Bygg redan idag med era funderingar eller för offert.