Stenläggning & Putsning

Lägga nytt eller fräscha upp gammalt

Stenläggning och putsning är ett område som är ganska brett och som kan göra väldigt stor skillnad för utseende och upplevelse, vare sig det handlar om att göra en helt ny eller göra om en som redan finns. Kanske har ni en gammal stenlagd gång, uteplats eller garageuppfart som inte blivit omhändertagen på länge.

Var inte för snabb med att ge upp om den för mycket går att rädda och ge nytt liv! Med rätt redskap och handlag så kan man ofta få en gammal stenläggning att kännas som ny och det blir ett ordentligt lyft.

Se exempel bland våra bilder på uppdrag inom stenläggning och putsning.

Sten inomhus och utomhus

När det rör sig om sten så finns det ett stort användningsområde och här är det oftast bara kreativiteten som sätter stopp. Putsning kan göras på gammal sten eller cement, men man kan även bygga fina och unika möbler av det så som bord och hyllor – trä tillsammans med sten till exempel är en kombination som aldrig går ur tiden.

Med stenläggning kan man också skapa stiliga entréer och en stenlagd gång kan bli en fin detalj i trädgården, till växthuset eller fram till ytterdörren. En stenlagd uteplats är ett stilfullt alternativ till ett trädäck och vi hjälper gärna till att ta fram det som passar er stil och era önskemål.