Målning & spackling

Fasad och inomhus

Bland vårt utbud av tjänster hittar ni även målning och spackling i både större och mindre utsträckning. Vi målar om hela fasader men utför även målning inomhus och självklart tar vi även hand om grundarbetet i form av spackling och slipning när det behövs.

Hos oss har vi alla redskap och tillbehör som krävs för att göra både de stora jobben och de små detaljerna och skapa ett slutresultat som ni blir nöjda med.

Kontakta oss på LiLu Bygg om ni har några som helst frågor eller funderingar eller om ni önskar en offert för kommande projekt inom måleri eller något annat byggprojekt vi kan hjälpa till med.

Noggranna färgval

När man ska välja färg kan det vara svårt att veta vilken färg eller nyans som blir bäst. En färg kan upplevas på ett sätt om man ser den i en liten skala och på ett helt annat sätt när man ser den i ett helt rum eller på en hel fasad.

Är det ett mindre måleriprojekt känns kanske inte beslutet så stort, men för en fasad vill man hitta en färg man blir nöjd med under en lång tid framöver. Hos oss finns stor kunskap inom färg och vi hjälper er gärna så att ni kommer fram till vad som passar bäst.

LiLu Bygg utgår från Hindås och finns tillgängliga för både privatpersoner och företag kring Borås och Göteborg.