Snickerier

Kreativa lösningar

Förutom större byggprojekt i form av tak, fasad och olika former av renoveringar så hjälper vi gärna till med kreativa byggen som kräver skickligt snickeriarbete. Det kan vara allt från att bygga en våningssäng till en stilfull entré eller kanske någon form av förvaringsanordning.

Att vårt jobb är så varierande är just vad som ger både inspiration och motivation i arbetet. Här på sidan kan ni se några exempel på olika snickerier som vi gjort och har ni en har en idé som vi kan bygga för er så tveka inte att höra av er.

Behöver ni rådfråga oss så kan vi tillsammans ta fram en plan och ritning så att det blir som ni tänkt er.

Smarta snickerier

Inom kategorin snickerier finns också många möjligheter att bygga olika slags smarta anordningar. Det kan exempelvis vara ett snyggt och praktiskt insynsskydd. Det kan vara en friggebod för hobbyutrymme, gäststuga eller förvaring. Eller så kan det vara någon form av förråd med plats för allt det där man inte vet vart annars man ska göra av.

Tillsammans kan vi också komma fram till smarta lösningar så som hyllor och liknande så att det blir enkelt att skapa ordning och struktur. Vi snickrar stort som smått och tar oss an uppdrag kring Borås och Göteborg. Vi ser fram emot att höra från er.